Kerstmarkt Hellendoorn
kerstboom

Zaterdag 14 december 2024

De motorclub Nijverdal Hellendoorn neemt de organisatie van de Kerstmarkt Hellendoorn over.
Nadat Jan, Marel en Ruben sinds 2013 negen edities van de kerstmarkt hebben georganiseerd neemt de Motorclub Nijverdal Hellendoorn het stokje over.
Lees verder

Kerstmarkt 2024
Op zaterdag 14 december 2024 vindt voor de 10e keer de Hellendoornse kerstmarkt plaats. Dit gezellige evenement kenmerkt zich door sfeervolle kerstkramen met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes.

Ook zijn er foodtrucks te vinden met een lekkere hap, kun je jouw baard nog even laten bijwerken bij de barber en zijn er midwinterhoornblazers in actie te zien.

Leuk om alvast wat kerstcadeautjes in te kopen. Laat een glaasje glühwein of chocolademelk u verwarmen en geniet ondertussen van een bijzondere kerststal, mooie koren en de oude ambachten.

De Kerstmarkt Hellendoorn 2024, een gezellig uitje voor het hele gezin met voor ieder wat wils

Na afloop van de kerstmarkt is er bij het clubhuis van de Motorclub Nijverdal Hellendoorn aan de Imminkservestraat 4 een gezellige afterparty met live muziek, deze is voor iedereen vrij toegankelijk.

Aanmelden voor een plekje op onze kerstmarkt 2024?
Meld je nu aan

kerstboom
kerstboom

Restaurant In De Tonne

Net als voorgaande jaren zal de kerstmarkt plaats vinden in en rondom Restaurant en Zalencentrum In de Tonne Hellendoorn. Vanaf 15:00 uur tot 19:00 uur heten wij u van harte welkom.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom Kerstmarkt Hellendoorn? Like ons op Facebook en blijf op de hoogste van de nieuwsupdates en leuke winacties.

kerstkrans
kerstkrans
kerstboom

Sfeerimpressie