Info

De voorbereidingen voor onze gezellige kerstmarkt in 2023 zijn alweer in volle gang.

Helaas gaat de kerstmarkt dit jaar (2023) niet door

Vanuit het bestuur vinden we dit een verdrietig bericht aangezien we hier erg naar uitkeken.

We krijgen het team vrijwilligers niet rond voor dit jaar en is het voor het huidige bestuur onmogelijk gebleken om de markt met deze bezetting te organiseren.

Wij willen een kwalitatief goede markt en gezellig evenement neer kunnen zetten en dat zien we onder deze omstandigheden dus niet lukken.

Volgend jaar hopen we uiteraard een markt te kunnen organiseren en gaan we van er van uit dat dit gaat lukken. Wij zijn ondertussen druk bezig met het werven van vrijwilligers zodat wij genoeg capaciteit hebben voor een fantastische markt.

Bedankt voor uw vertrouwen en wij hopen u heel graag volgend jaar op 15 december te zien.

Het hoge woord is er uit en desondanks alles wensen wij u een erg fijne kerst toe.

Met vriendelijke groeten,
Team kerstmarkt Hellendoorn.

Volgend jaar (2024) zal de kerstmarkt gehouden worden op 15 december van 15:00 uur tot 19:00 uur. Net zo als voorgaande jaren zal het plaats vinden in en rondom Restaurant en Zalencentrum In de Tonne Hellendoorn.

De kraamkosten voor dit jaar zullen €30,- zijn. We nemen alleen kramen aan die bijdragen aan de kerstsfeer van onze markt.

We bieden tijdens de kerstmarkt buiten en binnen plekken aan. Buiten zullen de kramen overdekt zijn (als een standaard marktkraam) en een afmeting hebben van 3 meter 85 in de lengte en 1 meter 15 in de breedte. Binnen staan er ook kramen alleen hebben deze een andere afmeting. De afmetingen zijn (ongeveer) 60 cm in de diepte en 2,50 in de breedte.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ons Huishoudelijk reglement is hier te vinden.

Laten we er weer een gezellige kerstmarkt van maken!